g
Επικοινωνία
Ματρόζου 30, Λόφος Φιλοπάππου
Αθήνα, Τ.Κ. 11741
info@utopiahoteldesign.gr
(+30) 210-9835804
Ακολουθησε μας

Hotel Interior Design

Σχεδιασμός Εστιατορίου & Μπαρ

Σχεδιασμός Εστιατορίου & Μπαρ

Εστιατόριο Tholos Resort

Ο σχεδιαστικός στόχος του εστιατορίου Tholos ήταν να δημιουργηθεί μια σύγχρονη φωλιά, σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, η οποία θα παρείχε καταφύγιο από τον ήλιο και τον άνεμο.

Σχεδιασμός Εστιατορίου & Μπαρ

Το Μπαρ Πέργκολα - Ionian Sun

Η αναβάθμιση του ‘Ionian Sun Boutique Hotel’ στην Κεφαλονιά μεταξύ άλλων περιελάμβανε το σχεδιασμό του ‘bar’ του ξενοδοχείου. Το ‘bar’ αποτελεί πόλο έλξης για τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Είναι χώρος ήπιας συνάθροισης και συναναστροφής, που όμως χαρακτηρίζει το κατάλυμα με το στυλ του. Εδώ συνδυάσαμε τις οργανικές φόρμες των καθιστικών και του πάγκου με τη γεωμετρία των στοιχείων του ξύλου στην οροφή και περιμετρικά του χώρου.

Σχεδιασμός Εστιατορίου & Μπαρ

H Κυματοειδής Πέργκολα Μπαρ

H κυματοειδής πέργκολα είναι μέρος της σύνθεσης της πισίνας και του χώρου του bar αυτού του boutique hotel στα Λουρδάτα Κεφαλονιάς. Η πέργκολα αποτελεί μέρος του τοίχου σπηλιάς και του bar γίνεται σκεπή του σπηλαίου σ’ αυτήν τρισδιάστατη μεταμόρφωση. Το στέγαστρο ορίζει ανάλαφρα μα συνάμα με έντονο λυρισμό το χώρο δίπλα στην πισίνα και το bar.

Σχεδιασμός Εστιατορίου & Μπαρ

Αίθουσα Πρωινού, Dome Resort

Η αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου ‘Dome Resort’ στη Σαντορίνη σχεδιάστηκε με μια ελαφριά διαφοροποίηση από τη συνολική εικόνα του καταλύματος.

Σχεδιασμός Εστιατορίου & Μπαρ

Aloni Hotel Breakfast Area Design

Για τους κοινόχρηστους χώρους των πρωινών και του ‘Lobby’, προσπαθήσαμε να αποδώσουμε στους εσωτερικούς χώρους τη φυσιογνωμία της Πάρου, αλλά συγχρόνως να δημιουργήσουμε μια σπιτική ατμόσφαιρα φιλοξενίας. Οι επιμέρους χώροι, η κάθε γωνιά, διαμορφώθηκαν ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν απρόσκοπτα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη ‘reception’ του ξενοδοχείου που σχεδιάστηκε να λειτουργεί κάπως πιο αυτόνομα, και να αποπνέει το πνεύμα του τόπου.

Φωτογραφίες Εστιατορίου & Μπαρ