g
Επικοινωνία
Ματρόζου 30, Λόφος Φιλοπάππου
Αθήνα, Τ.Κ. 11741
info@utopiahoteldesign.gr
(+30) 210-9835804
Ακολουθησε μας

Utopia Design Studio

Σχετικά με Εμάς

Η Utopia Hotel Design είναι ένα δημιουργικό γραφείο αρχιτεκτονικής που ειδικεύεται στην παροχή κομψών και εντυπωσιακών σχεδιαστικών υπηρεσιών για ξενοδοχεία. Το γραφείο ιδρύθηκε το 2005 από τον Αναστάσιο Τσερπέλη, έχει έδρα το λόφο του Φιλοπάππου στην Αθήνα, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών – αρχιτεκτόνων, εσωτερικών σχεδιαστών, ειδικών σχεδιαστών φωτισμού κλπ.

Έχουμε συσσωρεύσει σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ξενοδοχείων και πολυτελών τουριστικών βιλών. Ειδικευόμαστε στην αναβάθμιση ξενοδοχείων σε Boutique, τον επανασχεδιασμό, την ανακαίνισηκαι αναβάθμιση πολυτελών ξενοδοχείων πέντε αστέρων και πολυτελών βιλών.

Εδώ στη Utopia Hotel Design, έχουμε εδραιώσει τη φήμη μας ως σχεδιαστικό γραφείο με την παραγωγή αυθεντικών και τεχνικά αυστηρών δημιουργικών προτάσεων και με την προσοχή στη λεπτομέρεια. Το στυλ σχεδιασμού των έργων μας προκαλεί ευχάριστη έκπληξη, χαρίζοντας ζωντάνια και χαρακτήρα στα ξενοδοχεία. Η ομάδα σχεδιασμού μας είναι πολύ έμπειρη με διάφορα στυλ. Κάθε χώρος μελετάται ανεξάρτητα και μεταμορφώνεται μετά από μια διαδικασία προσεκτικής παρατήρησης, έμπνευσης και δημιουργικού σχεδιασμού. Ο τελικός μας στόχος είναι, δια μέσου του πάθους μας για το σχεδιασμό, να προσθέτουμε αξία σε κάθε χώρο που μελετάμε, αξιοποιώντας το πλήρες δυναμικό του και εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία για τους χρήστες του.

Επιδιώκουμε επίσης να χτίσουμε σχέσεις διαρκείας με τους πελάτες μας μέσω συχνής επικοινωνίας και προσεκτικής δουλειάς. Χαιρόμαστε να δημιουργούμε μαγευτικά και ιδιαίτερα σχέδια για τις μονάδες φιλοξενίας σας.